Setari Cookie-uri

Foto: Ramona Gabor, schimbare RADICALA de look! Seamana cu Bianca Dragusanu

Ramona Gabor este blonda.

In sfarsit a ajuns la nuanta de par pe care si-o dorea de atata timp. Ramona Gabor a avut de asteptat cateva saptamani bune pentru acest look.

Sora mai mica a Monicai Gabor este blonda. Aceasta a postat deja pe contul oficial de Facebook un selfie in care se lauda cu noua nuanta de par. Se pare ca Ramona nu a optat doar pentru schimbarea culorii, ci si pentru o tunsoare in scari.

Cu ochelari de soare supradimensionati, parul extrem de aranjat si coafat, Ramona seamana foarte bine cu Bianca Dragusanu - nu vi se pare?

Poza este facuta in masina - pai de ce sa fii atent la trafic?

Ramona Gabor duce o viata de printesa in Dubai. Vedeta a plecat de aici pentru a incepe o noua cariera in moda, insa a renuntat la visul sau deoarece a intalnit un barbat cu suficienti bani incat ea sa nu mai lucreze niciodata.

Tanara are o relatie cu iordanianul Ahmad Daham, un inginer la o firma importanta din Emiratele Arabe Unite. Barbatul o rasfata cu numeroase cadouri scumpe si vacante de vis. Ramona traieste ca o adevarata diva alaturi de Ahmad.

Citește și:

Sunt fericita. Nu am multe de zis despre el. Ma face fericita si el este omul pe care intotdeauna am visat sa il intalnesc. Nu vreau sa precipit lucrurile, dar imi vad viitorul cu el.” – declara in urma cu cateva luni Ramona Gabor, informeaza Cancan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.