Setari Cookie-uri

Poza de milioane de like-uri: Dana Rogoz, la piscina. Cum arata proaspata mamica in costum de baie?

Dana Rogoz, in costum de baie.

Sa fie ea femeia perfecta?

Dana Rogoz arata incredibil... si a nascut in urma cu doar cateva luni. Adela Popescu, una dintre cele mai bune prietene (si nasica lui Vlad), a postat pe contul personal de Instagram o fotografie cu ele la plaja. In imagine, Dana poarta un costum de baie negru, deux piece, accesorizat cu o palarie din paie albastra.

HOT MAMA!

Dana a scapat de burtica de gravida dupa doar trei saptamani de la nastere. Pentru a se lauda fanelor sale, vedeta a realizat o sedinta foto pentru blogul personal, la care a purtat pantaloni scurti de blugi cu talie inalta si o bluza scurta, cu vedere la abdomenul perfect.

Toata lumea s-a inghesuit sa ii dea like si sa comenteze, felicitand-o pentru cat de bine arata. Insa unele femei au sfatuit-o ca nu este bine sa se expuna astfel deoarece ea poate fi vazuta ca un exemplu "negativ" pentru proaspetele mamici, care ar recurge la orice pentru a slabi rapid:

Citește și:

"dar nu uita ca esti un exemplu, adica oamenii o sa ia exemplu si nu toata lumea e asa de norocoasa ca tine, astfel ca exista posibilitatea ca fetele astea sa se infometeze dupa nastere!" - spune o fana a vedetei.

Dana nu a ezitat sa raspunda:

"Am repetat de cate ori am avut ocazia ca am fost norocoasa - nu m-am infometat o secunda. Si nu cred ca e bine sa-ti iei vreun model, nici in sarcina, nici dupa. Fiecare femeie are metabolismul ei, are ritmul ei sanatos in care isi va reveni la formele de dinainte. Fetelor, am incredere in voi ca nu veti lua decizii gresite, care sa va puna sanatatea voastra sau a bebelusilor in pericol!" - este mesajul lasat de vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.