Setari Cookie-uri

Cea mai tare faza a saptamanii. Cum se va numi cartea pe care o lanseaza Kim Kardashian?

Kim Kardashian lanseaza o noua carte.

Starleta americana Kim Kardashian va publica un volum fotografic care va fi realizat exclusiv din colectia ei de selfie-uri, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Vedeta americana a spus ca ideea acestui proiect i-a venit dupa ziua de nastere a sotului ei, rapperul Kanye West, caruia i-a oferit pe post de cadou aniversar un album cu fotografii polaroid.

"S-a dovedit a fi un cadou atat de cool, incat mi-a venit ideea de a lansa o carte, un volum cu selfie-uri", a declarat starleta americana intr-un episod recent al reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Voi face cateva selfie-uri foarte provocatoare. Fiecare fata isi fotografiaza posteriorul in oglinda. S-ar putea sa arat publicului cateva dintre pozele mele", a adaugat Kim Kardashian.

Citește și:

Volumul se va intitula "Selfish" si va fi lansat in aprilie 2015 de editura Rizzoli. Fotografia pentru coperta volumului a fost deja lansata pe internet si o prezinta pe Kim Kardashian intr-o ipostaza provocatoare si sexy.

Moda fotografiilor de tip selfie a inceput in 2012 si nu pare sa dea semne ca ar slabi in intensitate. De atunci, Kim Kardashian a devenit un veritabil "maestru" al acestei arte, iar contul ei de pe reteaua Instagram, pe care vedeta publica numeroase selfie-uri, este urmarit de peste 17 milioane de utilizatori.
"Selfie" reprezinta o fotografie a unui utilizator realizata de el insusi cu o camera digitala, cu scopul de a o publica ulterior pe o retea de socializare.

Pozele de tip autoportret au capatat notorietate in ultimii ani, "selfie" numarandu-se chiar printre cele 150 de cuvinte si definitii noi care au fost adaugate in editia din 2014 a prestigiosului Dictionar Merriam-Webster.

Citește și:

De asemenea, "selfie" a fost ales cuvantul anului 2013 de editorii Dictionarelor Oxford, lucrari de referinta ale limbii engleze.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Kim Kardashian si Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai la Florenta.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.