Setari Cookie-uri

Afla cand se RECASATORESC Bianca Dragusanu si Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav vor sa se recasatoreasca.

Bianca Dragusanu a iesit in prim plan - vedeta a acceptat sa ofere primele declaratii despre relatia cu Victor Slav.

Blonda a fost invitata in emisiune la Acces Direct, unde a vorbit despre cat de fericita este si cum a reusit sa il recastige pe fostul sot:

"Victor este singurul om in care am incredere si consider ca este asemenea unui inger in viata mea. Pentru el mi-as da viata. Cand o sa aiba nevoie de ceva o sa fac orice mi-ar cere. El a fost langa mine la bine dar mai ales la greu si consider ca nu exista vreo femeie mai norocoasa decat mine, pe lumea asta. In momentul de fata relatia noastra este dificila si decat sa vorbesc despre noi, prefer sa traiesc aceste momente. Noi vorbim zilnic la telefon, dar dragostea nu se masoara in cuvinte. Am in continuare sentimente puternice pentru el, ii voi fi recunoscatoare toata viata. El oricum merita mai mult decat cuvinte banale si el ce simt pentru el, iar asta e cel mai important aspect al relatiei noastre". - a declarat Bianca Dragusanu, informeaza Click.

Citește și:

Aceasta a continuat, spunand ca divortul a fost un pas care i-a adus si mai mult impreuna. Imediat ce s-au despartit, acestia nu si-au mai vorbit pentru o perioada buna de timp, reusind astfel sa isi puna viata in ordine si sa invete sa se ierte reciproc:

"Am avut intr-adevar o perioada in care nu am vorbit deloc. Cred ca tacerea repara cel mai bine unele rani. Dupa o perioada de timp, eu am facut primul pas si nu mi-e rusine sa recunosc acest lucru. Eu am nevoie de el in viata mea si acum cand el a stat foarte mult timp lang mine, realizez acest lucru. Imi place cand are grija de mine, sa fiu sincera. Victor merita o femeie mult mai buna decat mine, dar greselile pe care le-am facut m-au maturizat. Acum regretele nu isi mai au rostul si trecutul nu mai poate fi schimbat". – a adaugat Bianca.

Si acum marea intrebare: cand se casatoresc? Se pare ca cei doi au discutat deja serios si au planuri mari cu privire la viitorul lor – isi doresc doua fetite, iar Bianca spune ca va imbraca rochia de mireasa doar in momentul in care va ramane insarcinata:

Citește și:

"Ma vad mireasa doar cand o sa fiu insarcinata si o sa stiu ca voi deveni mamica. Eu imi doresc doua fetite si el la fel din ce am discutat. Un singur lucru e sigur. Cand se va intampla o sa-mi fac singura rochia de mireasa". - a mai spus Bianca Dragusanu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.