Setari Cookie-uri

Foto: Antonia si Alex Velea, prima imagine impreuna de cand au anuntat sarcina

Antonia si Alex Velea nu se mai ascund.

Toata lumea stie ca Antonia si Alex Velea asteapta un copil... atunci de ce sa se mai ascunda?

Cei doi si-au luat inima in dinti si au postat prima fotografie cu ei impreuna - a trecut foooarte mult timp de cand nu i-am mai vazut unul langa altul deoarece acestia au facut tot posibilul sa stea ascunsi.

Antonia a fost cea care a spart gheata - cantareata a postat recent pe contul oficial de Instagram un selfie cu ei doi.

Poza este insotita de hashtagurile "hetakescareofme"si "thank you" (el are grija de mine; multumesc, Alex Velea).

Antonia a anuntat recent pe pagina oficiala de Facebook ca este insarcinata cu Alex Velea. Cantareata a postat un mesaj in care spune ca traieste o perioada frumoasa si ca vrea sa impartaseasca aceasta fericire si cu persoanele care au sustinut-o intotdeauna, fanii sai.

"Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum Va multumesc pentru tot!

Citește și:

Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.

Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!

Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea.

Imi doresc ca viata sa isi urmeze cursul firesc atat pentru mine, cat si pentru Vincenzo, sa isi gaseasca linistea si fericirea si sa ajungem la o decizie inteleapta, de comun acord, in ceea ce o priveste pe fetita noastra, Maya. Si ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, parintii ei si vom decide impreuna ce este mai bine pentru ea." - a scris Antonia.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.