Setari Cookie-uri

Video: Uite trailerul de la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav

Bianca Dragusanu a facut public trailerul nuntii sale.

Bianca Dragusanu este mai fericita ca niciodata - l-a convins pe Victor Slav sa ii mai dea o sansa. Cei doi au petrecut cateva zile de poveste la Mamaia, insotiti de cativa prieteni.

Mandra ca este din nou alaturi de persoana pe care iubeste, blonda a postat pe contul oficial de Facebook trailerul oficial de la nunta lor. Chiar daca au divortat, aceste amintiri raman pentru totdeauna - si se pare ca este pacat sa le tii doar pentru tine... toata lumea trebuie sa vada cat de fericita ai fost in ziua nuntii.

Bianca Dragusanu si Victor Slav || Moments from Color Moments on Vimeo.

Bianca si Victor Slav s-au casatorit in toamna, anul trecut. Casnicia celor doi a durat doar cateva luni - Bianca a fost prinsa ca a plecat cu Adrian Cristea la Paris, asa ca Victor s-a vazut nevoit sa ceara divortul.

Recent, cei doi au decis sa mai dea o sansa relatiei lor. Bianca Dragusanu a oferit un interviu in exclusivitate pentru Acces Direct:

Citește și:

"Victor este singurul om in care am incredere si consider ca este asemenea unui inger in viata mea. Pentru el mi-as da viata. Cand o sa aiba nevoie de ceva o sa fac orice mi-ar cere. El a fost langa mine la bine dar mai ales la greu si consider ca nu exista vreo femeie mai norocoasa decat mine, pe lumea asta. In momentul de fata relatia noastra este dificila si decat sa vorbesc despre noi, prefer sa traiesc aceste momente.

Noi vorbim zilnic la telefon, dar dragostea nu se masoara in cuvinte. Am in continuare sentimente puternice pentru el, ii voi fi recunoscatoare toata viata. El oricum merita mai mult decat cuvinte banale si el ce simt pentru el, iar asta e cel mai important aspect al relatiei noastre". - a declarat Bianca Dragusanu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.