Alex Velea, mesaj emotionant pentru Antonia.

Aceasta este prima fotografie cu ei impreuna:

Alex Velea si Antonia sunt in vacanta. Cei doi au hotarat sa nu se mai ascunda: Antonia a anuntat sarcina pe contul personal de Facebook si de atunci sunt vazuti mai tot timpul impreuna.

Dupa ce Antonia a postat zilele trecute un selfie cu ea si Alex Velea, cantaretul a vrut sa se laude si el fanilor cu familia sa. Acesta a realizat un selfie emotionant - poza este insotita de mesajul "Noi trei"

Frumoasa bruneta a postat si ea o poza foarte artistica - Velea a surprins-o exact cand iesea din mare. Imbracata intr-un costum intreg, in nuanta inchisa, cu fusta peste, Antonia pare sa fie preocupata sa isi aranjeze tinuta.

Antonia si Alex Velea au trecut prin foarte multe impreuna: cei doi au divortat de partenerii lor (Vincenzo Castellano si Ana) pentru a fi impreuna. Antonia este inca in proces cu fostul sot pentru custodia micutei Maya.

Pe 25 iulie, Antonia a anuntat ca este insarcinata cu Alex Velea. Vedeta a scris un mesaj public pe Facebook, in care a spus ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa:

"Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum Va multumesc pentru tot!

Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.

Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!

Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea.

Imi doresc ca viata sa isi urmeze cursul firesc atat pentru mine, cat si pentru Vincenzo, sa isi gaseasca linistea si fericirea si sa ajungem la o decizie inteleapta, de comun acord, in ceea ce o priveste pe fetita noastra, Maya. Si ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, parintii ei si vom decide impreuna ce este mai bine pentru ea." - a scris Antonia