Setari Cookie-uri

Ne place! El este considerat cel mai HOT barbat din 2014

Sexy si rau.

Actorul Jason Statham ocupa primul loc in topul celor mai masculini barbati, depasind nume sonore precum David Beckham si Gerard Butler, potrivit unui sondaj realizat de curand in Marea Britanie, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Starul britanic, in varsta de 47 de ani, care are o relatie cu modelul Rosie Huntington-Whiteley, a obtinut un procent impresionant - 24% - din totalul voturilor exprimate.

Actorul Ray Winstone, in varsta de 57 de ani, ocupa locul al doilea in acest clasament, cu 18% din voturi, iar actorul Tom Hardy, in varsta de 36 de ani, s-a clasat pe pozitia a treia, cu 10% din totalul voturilor.

Fostul fotbalist David Beckham si actorul Gerard Butler ocupa la egalitate locul al patrulea, cu opt procente, fiind urmati de actorul Idris Elba, cu sapte procente.

Actorul Danny Dyer si muzicianul Billy Connolly impart locul al saselea, cu 5%, iar starul hollywoodian Colin Farrell si pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton se afla pe locurile urmatoare, cu trei procente, respectiv doua procente.

Citește și:

In schimb, printul William, mogulul media Simon Cowell si Tom Daley, medaliat cu bronz la sarituri in apa la Jocurile Olimpice de la Londra, se afla la coada clasamentului, dupa ce au obtinut un singur procent fiecare.

Topul a fost realizat de revista Men's Fitness, in colaborare cu fundatia anticancer Orchid.

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.