Setari Cookie-uri

Pepe va fi din nou tatic. Cum a reactionat Oana Zavoranu cand a auzit vestea?

Pepe, tata pentru a doua oara.

Pepe este mai fericit ca niciodata - cantaretul va deveni din nou tata.

Stirea a fost confirmata chiar de artist, acesta lasand un mesaj pe Facebook in care spune "Multumesc lui Dumnezeu." Mesajul continua cu un link catre un articol in care apare titlul "Fericire mare! Pepe va fi tata pentru a doua oara".

La o luna dupa nunta, Pepe si sotia sa, Raluca, anunta ca vor fi din nou parinti:

foto interior si prima pagina: Facebook

"Odata ce ai un copil si vine si al doilea, normal ca nu-ti mai vine dupa un concert la Sinaia sa ramai la munte, parca vrei mai repede acasa." - a declarat cantaretul, potrivit Observator.

Oana Zavoranu, fosta sotie a lui Pepe, are totusi o alta varianta: vedeta spune ca dupa dezvaluirile sale, cele in care anunta ca Pepe a lasat mai multe femei insarcinate, cantaretul ar fi incercat sa ii reintre in gratii sotiei si socrului sau, Nelu Pastrama:

Citește și:

"Pai nu e logic la ce dezvaluiri am facut eu si la ceea ce va mai urma! Asta-i Pascu... i se clatina sandramaua cu piranda in urma dezvaluirilor mele si a ceea ce stie ca urmeaza si ca sa il impace pe socruletul care decarteaza, mai toarna un puradel la viteza. Pai nu e logic la ce dezvaluiri am facut eu si la ceea ce va mai urma?", a declarat Oana pentru reporterii Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.