Setari Cookie-uri

Foto: Uite ce i-a crescut burtica Antoniei. Gestul emotionant al lui Alex Velea

Antonia, cu burtica la vedere.

Alex Velea a postat recent pe contul oficial de Instagram o fotografie cu el si Antonia la plaja - imaginea este facuta in timpul vacantei petrecute de cei doi in Turcia.

In imagine, se poate observa burtica Antoniei; cantareata poarta un costum de baie intreg. Aceasta face selfie-ul, in timp ce Velea ii tine mana protector pe burtica.

Alex a folosit hastag-ul #sexymommy pentru aceasta imagine:

De asemenea, Antonia a postat o poza cu mesaj catre viitorul sau sot. Aceasta ii multumeste ca o sprijina neconditionat si o ajuta sa treaca peste toate momentele grele:

"Iti dedic aceasta poza tie... pentru ca tu esti cel care ma ajuta sa trec peste orice... ma ajuti sa stau in picioare, dura si puternica precum o piatra."- scrie Antonia.

Recent, frumoasa cantareata a marturisit ca si-ar dori sa aiba un baietel:

"Poate o sa iasa cantaret mic. O sa fie in lumea asta dar o sa il sustin in ce vrea el sa faca. Maya imi canta mie, stie toate piesele. Ma gandeam sa ii fac si ei o melodie, am mai vazut piese pentru copii si nu e o idee rea. Asteptam acum sa vedem ce sex are copilul. Sarcina aceasta este diferita si, cine stie, poate o sa fie baietel."- a declarat Antonia pentru stirile Kanal D, informeaza Click.

Citește și:

foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.