Setari Cookie-uri

Adevarul despre casnicia Andreei Marin cu Tuncay Ozturk. Mesajul Andreei a devenit viral

Andreea Marin, anunt despre relatia dintre ea si Tuncay Ozturk.

Andreea Marin traieste o poveste frumoasa de dragoste. Se pare ca fosta vedeta de televiziune si-a gasit sufletul pereche. Aceasta este mai fericita ca niciodata.

Zana Surprizelor a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie cu un text care spune ca o reprezinta. Este vorba despre cateva sfaturi importante despre fericire, relatii si iubire!

Andreea nu a vrut sa ofere prea multe detalii, aceasta limitandu-se la a spune doar: "N-am scris-o eu, doar am gasit-o si o dau mai departe, fara comentarii aditionale. Spun doar atat: corect!:)"

Aceasta postare a devenit virala pe Facebook, in doar cateva ore reusind sa stranga peste 12.000 de like-uri, 8.000 de share-uri si 200 de comentarii.

Este posibil ca mesajul sa faca putina referire si la Stefan Banica Jr; fosta casnicie a Andreei a fost una destul de dificila si complicata. Sotul Simonei Patruleasa, afaceristul Sabin Ivanof, declara in urma cu cateva saptamani ca Andreea era batuta des de artist:

Citește și:

"Stefan Banica a santajat-o pe Andreea Marin. El pozeaza intr-un baiat de treaba, dar isi batea nevasta. Am fost in multe concedii alaturi de Andreea si Stefan Banica. El o batea des pe Andreea Banica, dar ea nu putea sa faca plangere pentru ca o santaja." - a declarat Sabin Ivanof pentru Romania Tv, informeaza Click.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.