Setari Cookie-uri

Este oficial! Angelina Jolie si Brad Pitt s-au casatorit! Afla mai multe detalii despre nunta secreta!

Cea mai frumoasa femeie din lume s-a casatorit in Franta!

Vestea cea mare de la Hollywood a venit, in cele din urma: Angelina Jolie si Brad Pitt formeaza in mod oficial o familie.

Potrivit Daily Mail, ei doi si-au jurat credinta vesnica sambata in Franta, la Chateau Miraval iar alaturi de ei au fost cei 6 copii ai familiei Brangelina. Pax si Maddox si-au condus mamala altar in timp ce Zahara, Vivienne, Shiloh si Knox au aruncat petale de flori si au dus inelele. Angelina se afla deja la a treia casatorie iar Brad la a doua.

angelina jolie brad pitt

Jolie si Pitt sunt impreuna din 2005, pe vremea cand el era inca sotul lui Jennifer Aniston iar relatia lor a inflorit pe platoul de filmare la pelicula Dl. Si doamna Smith. Ei bine, domnul si doamna Pitt s-au logodit oficial in urma cu 2 ani si au asteptat momentul potrivit pana la marea ceremonie.

In urma cu o luna de zile, proaspata sotie declara ca se vor casatori in scurt timp, iar cei care se vor ocupa de organizare vor fi chiar copiii cuplului.

Citește și:

Angie isi dorea o nunta cu adevarat speciala, diferita de cele ale vedetelor si cu cat mai putini invitati - familia si cei mai apropiati prieteni. Frumoasa bruneta a declarat ca ar vrea ca rochia de mireasa sa fie una diferita. Copiii sai au venit cu o idee inedita pentru nunta - nunta paintball, la care Angelina si Brad ar purta tinute de camuflaj.

angelina jolie brad pitt

"Ne vom casatori, insa nu ne grabim foarte tare deoarece vrem sa o facem asa cum trebuie. Vrem ca cei mici sa isi aminteasca de acest moment. Trebuie sa ne planificam timpul astfel incat problemele profesionale sa fie rezolvate. Vorbim destul de des despre nunta, iar copiii ne intreaba mai tot timpul cand ne casatorim.

Am inceput sa ne gandim ce am vrea, insa nu avem nimic stabilit. Vrem ceva diferit, iar copiii au venit cu o idee incredibila - nunta paintball. Este diferita si nimeni nu a mai facut asa ceva pana acum. Avem doua posibilitati: nunta paintball sau Disney." - a declarat Angelina, informeaza Daily Mail.

Citește și:

foto interior si prima pagina Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.