Setari Cookie-uri

Este oficial: Shakira, din nou INSARCINATA!

Shakira, in al noualea cer.

Cantareata columbiana Shakira a confirmat faptul ca este din nou insarcinata si asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, partenerul ei de viata, informeaza people.com, potrivit Mediafax.

Artista sud-americana a facut aceasta dezvaluire intr-un interviu acordat pentru o revista fashion.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Adevarul este ca da, sunt insarcinata", a declarat Shakira pentru aceasta publicatie, care ii consacra coperta numarului din luna septembrie, ce va fi disponibil pe piata incepand de luni.

Joi, Shakira a confirmat din nou aceasta informatie prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat pe pagina ei de Facebook.

"Da, asteptam venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Va multumesc tuturor pentru urarile voastre de bine", a declarat cantareata columbiana.

Citește și:

Cantareata, in varsta de 37 de ani, a confirmat astfel zvonurile despre sarcina ei care au aparut in presa internationala dupa show-ul pe care l-a sustinut in cadrul ceremoniei de inchidere a Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, in luna iulie.

Revista nu precizeaza in cate luni este insarcinata Shakira, confirmand doar faptul ca Milan, primul copil al cuplului, in varsta de un an si jumatate, va avea in curand un frate sau o sora.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.