Setari Cookie-uri

HOT! Topul actorilor care au imbatranit frumos

Cei mai frumosi barbati de la Hollywood.

Actorul George Clooney este considerat barbatul de la Hollywood care a imbatranit cel mai frumos, ocupand locul intai intr-un top realizat pe baza unui sondaj al unui centru medical din Marea Britanie, scrie contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Actorul american, in varsta de 53 de ani, s-a clasat pe locul intai al topului pentru ca refuza sa isi vopseasca parul carunt, iar locul al doilea i-a revenit prietenului sau Brad Pitt, in varsta de 50 de ani.

Locul al treilea este ocupat de Johnny Depp, in varsta de 51 de ani, locul al patrulea ii revine starului din cele mai recente filme "James Bond", Daniel Craig, care are 46 de ani, iar pozitia a cincea este ocupata de australianul Hugh Jackman, in varsta de 45 de ani.

Celelalte locuri, pana la pozitia a zecea, sunt ocupate, in ordine, de Matt Damon, Matthew McConaughey, Will Smith, Sean Penn si Colin Firth.

Citește și:

Topul a fost intocmit in urma unui sondaj al Crown Clinic din Manchester, Marea Britanie - un centru specializat in implantul de par -, in randul a o 1.000 de cinefili care au avut de ales intre cateva zeci de vedete masculine cu varsta de peste 40 de ani.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News


Kudika
31 August 2014
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.