Setari Cookie-uri

Anunt de ultima ora despre Ricky Martin

Ricky Martin, mesajul cu care si-a uimit fanii.

Cantaretul latino Ricky Martin se pregateste sa devina din nou tata, in 2015, si a declarat ca vrea ca noul membru al familiei sale sa fie o fetita, copilul urmand sa fie cel de-al treilea al artistului, care mai are baieti gemeni, nascuti in 2008, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Martin a declarat ca familia sa va mai avea un membru, din 2015. "Bebelusul va veni pe lume anul viitor. Vreau sa fiu de fata cand se va naste fetita", a spus artistul, care mai are baieti gemeni, in varsta de sase ani.

Cantaretul este inca in procesul de alegere a unei mame surogat, precizeaza sursa citata.

Ricky Martin are doi fii, Matteo si Valentino, care au fost nascuti de o mama surogat, in august 2008. In ianuarie, artistul s-a despartit de partenerul sau de viata, cu care a avut o relatie de cativa ani.

Ricky Martin, in varsta de 42 de ani, care a lansat hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" si "Nobody Wants to Be Lonely" si a vandut peste 60 de milioane de albume pe plan international, a anuntat ca este homosexual in 2010, in emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunitatii gay, in special in lumea latino-americana.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.