Setari Cookie-uri

Dezvaluiri incredibile despre Andreea Balan

Misty, fosta iubita a lui Keo, da cartile pe fata.

Desi este deja intr-o relatie serioasa cu americanul sau, Michael, Andreea Balan pare sa nu fi trecut peste faptul ca a fost inselata de Keo.

Potrivit Click, cantareata face tot posibilul pentru a il pune la pamant pe Keo si pentru asta este dispusa sa foloseasca orice mijloc posibil. Misty, fosta iubita a lui Keo, a facut declaratii incendiare laWowbiz. Tanara a marturisit ca atunci cand Andreea a aflat ca este inselata, a contactat-o pe amanta pentru a il desfiinta pe Keo.

Desi tanara"il iubea" pe Keo, aceasta a acceptat jocul Andreei si chiar au devenit confidente si prietene:

"De fiecare data cand simteam ca el penduleaza si exista vreo cale ca ei doi sa se impace eu ma retrageam. El se intoarcea la ea si ii oferea acea satisfactie ca ea este triumfatoare. Andreea avea nevoie de o confirmare, iar a doua zi in presa apareau tot felul de articole in care stergea cu mine pe jos. Dupa ce am parasit apartamentul lui si m-am intors acasa, Andreea m-a sunat de cateva ori si mi-a zis sa-l punem la zid. Eu nu am putut sa fac asta.

Citește și:

L-am sunat pe Keo si i-am spus ce avea sa i se intample, asa ca el nu a mai venit la vila. Eu am stat cateva ore de vorba cu Andreea. Am discutat foarte mult, inclusiv ce faceam cu el in pat. Ea m-a intrebat si mi-a povestit si ea. Am vorbit ca intre fete. Chiar mi-a spus ca daca nu ii fac anumite lucruri, oricum ma va lasa. Din pacate ea a folosit aceste detalii intime ca sa ma defaimeze. Mi-a vorbit urat. Cand a aflat si Keo ce am discutat noi doua mi-a spus ca sunt inconstienta. Mi-a spus ca el m-a ranit sentimental, dar eu l-am distrus ca om. Atunci m-a jignit si el si m-a amenintat.

Aceste detalii intime au facut-o pe Andreea sa reactioneze asa, sa caute razbunarea. Am ajuns la o concluzie: ea este femeia ranita si va trai mereu cu acest lucru daca noi doi vom fi impreuna, pentru ca isi va aminti ce i-a cauzat durerea", a spus Misty la Wowbiz, informeaza Click.

Citește și:

Keo a refuzat sa ofere declaratii despre aceste marturisiri, cantaretul limitandu-se la a posta pe contul oficial de Facebook o fotografie cu el pe scena, cu mesajul: "DUPA INTUNERIC VINE SI LUMINA..."

imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.