Setari Cookie-uri

Video: Maria Sharapova este imaginea parfumului AVON Luck

Maria Sharapova se alatura AVON, ca ambasador al noului parfum Luck, intr-unul dintre cele mai puternice parteneriate ale anului

comunicat de presa:

Cu cat lupti mai mult pentru ceea ce iti doresti, cu atat esti mai norocos, pentru ca tinzi spre obiective din ce in ce mai ambitioase”, spune Maria, tenismena renumita, antreprenor, filantropista si imaginea Luck.

Dedicat celor care cred in sansa lor, AVON Luck a fost creat pentru a celebra increderea in fortele proprii, in posibilitatile infinite si intamplarile minunate ale vietii.

Prin eleganta si atitudinea puternica, Sharapova surprinde perfect esenta celor doua noi parfumuri Luck, pentru Ea si El. “Sa iti depasesti limitele, sa pui pasiune in tot ceea ce faci, acestea sunt mottourile mele! Insa, ca orice femeie, am si eu micul meu secret care imi da aripi si ma face sa pasesc cu incredere pe terenul de tenis sau pe covorul rosu! Transforma orice sansa in reusita cu AVON Luck!” , spune Maria Sharapova, jucatoare profesionista de tenis.

Citește și:

Prin AVON Luck am vrut sa capturam charisma fascinanta a acelei persoane care isi creaza propriul noroc in viata”, explica Patricia Perez-Ayala, Chief Marketing Officer AVON. “Ca unul dintre cei mai bine cotati jucatori de tenis din lume, cu o frumusete naturala sofisticata, Maria reflecta intr-un mod ideal acest sentiment al energiei si al posibilitatilor. Este ambasadorul perfect pentru un parfum care vorbeste despre fericire si despre felul in care te simti atunci cand cuceresti lumea”.

Parfumul este disponibil incepand cu 2 octombrie.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.