Setari Cookie-uri

Scarlett Johansson a nascut o fetita. Ce nume dragut i-a ales!

Scarlett Johansson, mamica unei fetite cu nume perfect.

Scarlett Johansson a nascut primul ei copil, o fetita, care a primit numele Rose Dorothy, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al actritei americane, citat de Reuters, informeaza Mediafax.

Scarlett Johansson, in varsta de 29 de ani, este logodita cu jurnalistul francez Romain Dauriac - proprietarul unei agentii de publicitate, in varsta de 31 de ani -, din septembrie 2013.

Acesta este primul copil atat pentru Johansson, cat si pentru Dauriac.

Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 pana in 2011. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcandu-se la varsta de 14 ani, dupa ce a jucat alaturi de Robert Redford in filmul "Imblanzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentati regizori din industrie, precum fratii Joel si Ethan Coen, Brian de Palma si Christopher Nolan.

Citește și:

Succesul mondial obtinut de "Rataciti printre cuvinte/ Lost in translation", de Sofia Coppola, in 2003, i-a adus premiul BAFTA si i-a relevat talentul artistic in fata lumii intregi, ajutand-o sa devina apoi "muza" lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele "Match Point", "Bomba zilei/ Scoop" si "Vicky Cristina Barcelona".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.