Setari Cookie-uri

Anunt de ultima ora: Kate Middleton, insarcinata cu bebe nr 2!

Kate Middleton, din nou insarcinata.

Kate Middleton este din nou insarcinata. Purtatorul de cuvant al Palatului Kensington a anuntat in aceasta dimineata ca Ducesa de Cambridge asteapta cel de-al doilea copil al cuplului regal.

Potrivit Dailymail, Kate sufera din nou de “Hyperemesis gravidarum, un caz acut de greturi matinale. Spre deosebire de problemele din prima sarcina, se pare ca de data aceasta ducesa nu este nevoita sa mearga sa se spitalizeze. Aceasta este tratata de medici acasa, in Palatul Kensington.

Kate este insarcinata de foarte putin timp - aceasta nu a depasit faza cruciala de 12 saptamani, insa ea si Printul William au fost nevoiti sa anunte sarcina din cauza conditiilor sale de sanatate.

"Regina si membrii familiei sunt foarte fericiti. Cuplul a aflat recent. Sarcina nu are inca 12 saptamani. Insa, cand si-au dat seama ca ducesa nu il poate insoti pe Duce la evenimentele viitoare si ca urmatoarele vizite pe care va trebui sa le faca singura vor avea de suferit, Ducele si Ducesa au decis sa fie sinceri cu privire la sarcina." - a declarat o sursa apropiata cuplului, informeaza Dailymail.

Citește și:

Anuntul oficial al Casei Regale cu privire la sarcina ducesei este urmatorul: "Mariile lor regala Ducele si Ducesa de Cambridge sunt foarte fericite sa anunte ca Ducesa de Cambridge este insarcinata cu al doilea copil."

imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.