Setari Cookie-uri

Video: Modul in care Kim Kardashian a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge este RIDICOL!

Clipul mult asteptat de toata lumea.

A fost nominalizata in "competitia" Ice Bucket Challenge de foarte multe ori... si in sfarsit a acceptat. Kim Kardashian a preferat sa faca totul la tv, in emisiunea lui Ellen DeGeneres. Stati, asta nu e tot - in timp ce i se turna apa cu gheata in cap, Kim isi facea selfie-uri.

Sotia lui Kanye West este aspru criticata de presa internationala deoarece nu i-a fost turnata toata apa din galeata in cap. Aceasta s-a asigurat doar ca face cateva selfie-uri bune in timp ce cativa stropi de apa ii curgeau pe plete. Imediat ce a obtinut pozele dorite, s-a ridicat de pe scaun, Ellen ramanand cu galeata aproape plina de apa cu gheata?

foto prima pagina: captura Youtube

Pe cand vedete precum Jennifer Lawrence sau Kate Upton crapa de rusine ca pozele cu ele nud au fost vazute de orice persoana care stie sa intre pe internet, Kim Kardashian se dezbraca de buna voie si fara pic de rusine.

Citește și:

Bruneta a fost numita de revista GQ Femeia Anului 2014. Si pentru a multumi editorilor care i-au mai adus putina publicitate, Kimmie a decis sa realizeze o sedinta foto pentru noul numar al revistei, in care a pozat fara pic de haine.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.