Setari Cookie-uri

Foto: Inna, de nerecunoscut! Uite cum a ajuns sa arate

Inna, transformare radicala.

Inna s-a schimbat foarte mult in ultimii ani. Artista are in spate o adevarata echipa de make-up artisti si stilisti, care o ajuta sa arate intotdeauna impecabil.

Inainte Inna era adepta unui look natural si feminin, insa acele vremuri au trecut.

Cantareata s-a maturizat si a devenit tot mai populara. Look-ul sau avea nevoie de un upgrade, iar Inna a decis ca este timpul pentru acea schimbare radicala. Cantareata a postat recent pe contul oficial de Facebook un selfie inainte de un concert. Cu un machiaj smokey eyes si o atitudine de femeie puternica, frumoasa romanca este de nerecunoscut.

Artista se bucura de un succes rasunator pe plan international. Piesele sale sunt pe primele pozitii in cele mai cunoscute topuri muzicale din lume; de asemenea, Inna sustine turnee si concerte in toate colturile lumii.

Antonia, Inna si Dara au lansat videoclipul Fie ce-o fi. Este pentru prima data cand cele doua artiste romance colaboreaza; ele sunt foarte bune prietene in viata reala si in sfarsit avem ocazia de a le vedea impreuna intr-un videoclip. Dara este o artista din Republica Moldova si incearca sa se afirme si pe piata muzicala din Romania. Cum vi se pare clipul?

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.