Setari Cookie-uri

Noutati despre Shakira: Cantareata a aflat sexul copilului

Shakira este in culmea fericirii.

Cantareata Shakira si partenerul ei de viata, fotbalistul spaniol Gerard Piquet, vor avea inca un fiu, potrivit parintilor artistei columbiene, Nidia si William, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cantareata sud-americana a confirmat la sfarsitul lunii august ca este din nou insarcinata si ca asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique. Cei doi au deja un fiu, Milan, in varsta de 19 luni.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Parintii artistei, Nidia si William, au dezvaluit pentru revista Hola! ca Shakira va avea inca un fiu.

"Suntem foarte fericiti. Va avea tot un baietel - un partener de joaca pentru Milan", au declarat Nidia si William.

Desi cunosc deja sexul viitorului bebelus, parintii artistei columbiene spun ca fiica lor si Gerard Piquet nu au ales deocamdata un nume pentru urmatorul lor copil.

Citește și:

Shakira a confirmat aceasta sarcina intr-un interviu acordat pentru editia spaniola a revistei Cosmopolitan si, apoi, pe contul ei de Twitter: "Da, asteptam venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Va multumesc tuturor pentru urarile voastre de bine".

Cantareata, in varsta de 37 de ani, declarase anterior ca i-ar placea sa isi intemeieze o familie numeroasa cu Gerard Piquet, in varsta de 27 de ani, spunand ca visul ei este de a avea suficient de multi copii pentru a alcatui o echipa de fotbal.

Shakira si Gerard Pique, care joaca pentru echipa FC Barcelona, s-au cunoscut in timpul Cupei Mondiale din 2010, ce a avut loc in Africa de Sud.

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.