Setari Cookie-uri

Stire de ultima ora despre George Clooney

Anuntul a fost facut acum.

Actorul american George Clooney se va casatori civil cu iubita sa, Amal Alamuddin, vineri, la Londra, inainte de a pleca spre Italia, unde va avea loc o ceremonie mai elaborata, alaturi de familie si prieteni, pe 27 septembrie, potrivit contactmusic.com, informeaza Mediafax.

George Clooney si avocata britanica Amal Alamuddin se vor casatori civil vineri, la Londra, iar o ceremonie nuptiala mai fastuoasa va fi organizata pe 27 septembrie, la Venetia, potrivit US Weekly.

Parintii celor doi vor fi prezenti la ceremonia formala de vineri, in timp ce prietenii si restul membrilor familiilor vor participa la petrecerea care va fi organizata in Italia, peste doua saptamani.

Nunta lui Clooney cu Amal Alamuddin va avea loc pe o insula privata din Venetia, potrivit unei surse citate de tabloidul britanic The Daily Mirror.

Aceeasi sursa sustine ca intreaga insula a fost rezervata pentru eveniment, printre persoanele implicate direct in organizare numarandu-se May Salman, o matusa a viitoarei mirese, si cei doi verisori ai acesteia, Ramzi si Makram.

Citește și:

Speculatiile privind cavalerul de onoare al lui Clooney continua, Brad Pitt si Matt Damon fiind in topul preferintelor vedetei de la Hollywood pentru a indeplini acest rol.

Ideea unei ceremonii private restranse este in acord cu declaratiile unei surse apropiate cuplului, care a spus recent: "Nu va fi o nunta uriasa, in stil Hollywood, cu Julia Roberts si Sandra Bullock calatorind in Italia pentru o saptamana... Cei doi vor ca nunta sa fie un eveniment intim, cu cine amuzante si relaxate, dupa ce isi vor fi spus unul altuia juramintele".

Anuntul privind locul unde se va desfasura ceremonia a fost facut chiar de actorul american. "Mi-am intalnit viitoarea mireasa aici, in Italia, si ma voi casatori cu ea, in cateva saptamani, la Venetia", a declarat Clooney duminica, la Florenta, unde a participat impreuna cu viitoarea sotie la o gala umanitara organizata in Palazzo Vecchio.

Citește și:

Potrivit presei tabloide, Amal Alamuddin va purta o rochie de mireasa marca Alexander McQueen, ea fiind vazuta recent la sediul central al casei de moda. Aceeasi casa de moda a creat si rochia de mireasa a ducesei Catherine, sotia printului William al Marii Britanii.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.