Setari Cookie-uri

Ce a facut Kanye West intr-un spital din Australia? Toata lumea il uraste

Kanye West, gest socant intr-un spital din Australia.

Rapperul american Kanye West a fost internat, miercuri, intr-un spital din Melbourne, Australia, din cauza unei dureri puternice de cap, dar a fost externat dupa scurt timp pentru a sustine un concert programat in seara aceleiasi zile, la Rod Laver Arena, informeaza nme.com, potrivit Mediafax.

Kanye West a fost dus pe o targa la spital, unde a fost supus unor analize prin RMN (imagistica prin rezonanta magnetica), din cauza unei migrene, conform site-ului womansday.com.au.

Medicii l-au lasat insa pe artistul american sa plece dupa putin timp din spital, iar rapperul si-a putut sustine concertul pe care il avea programat miercuri seara, in Melbourne.

Lorraine Terry, o femeie care venise la spital cu fiica sa pentru un RMN, a declarat ca pacientii de pe holuri si din salile de asteptare au fost rugati sa plece pentru ca artistul american sa poata fi tratat in privat. "Fiica mea facea un RMN, iar la putin timp dupa ce a inceput analizele oamenii de la securitate au dat buzna si au evacuat zona", a declarat femeia.

Citește și:

"Toata lumea a fost data afara din salile de consultatie si din sala de asteptare. Am ramas doar noi, in afara de doctori si asistente. Nu puteam sa plecam pentru ca fiica mea inca facea RMN-ul. Apoi, l-am vazut pe Kanye pe o targa, inconjurat de oameni de la securitate. Avea jumatate de fata acoperita cu ceva alb.”, a mai spus Lorrain Terry.

foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.