Setari Cookie-uri

Foto: Andra Maruta s-a tuns si mai scurt! Uite cum ii sta

Andra indrazneste sa experimenteze cu parul ei.

Andra adora sa incerce lucruri noi cand vine vorba despre podoaba sa capilara. De la roscata, a trecut la bruneta, apoi la un blond castaniu; iar in ceea ce priveste lungimea parului, artista a incercat tot ce se putea.

Asa arata Andra inainte

Cantareata a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie in care se lauda cu un nou look - este vorba despre o tunsoare bob, mai lunga, in scari. Pentru un efect glam, parul este usor ondulat la varfuri si in zona bretonului.

Schimbarea a fost foarte apreciata de fanii artisei. In scurt timp de la postare, poza a strans peste 60.000 de like-uri si sute de comentarii.

Asa arata Andra acum

Pe langa tunsoare, se pare ca Andra a optat si pentru o schimbare de nuanta; cum toamna este aici, sotia lui Catalin Maruta a ales un ton mai cald pentru culoarea parului. Pe langa nuanta de aramiu, aceasta a decis si pentru cateva suvite mai deschise.

Citește și:

Andra este una dintre putinele vedete din Romania care nu si-au facut (inca) operatii estetice. In timp ce unele prefera sa isi puna silicoane, botox, grasime in obraji, sa isi schimbe nasul sau sa isi ascunda ridurile, se pare ca Andra refuza sa intre in acest cerc vicios si prefera naturaletea.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.