Setari Cookie-uri

Teo, din nou pe masa de operatii! "Imi este frica de mor"

Situatie dificila pentru Teo Trandafir.

Dupa interventia chirurgicala facuta anul trecut, cea de micsorare a stomacului, Teo Trandafir se pregateste pentru o noua operatie. Se pare ca este vorba despre un proces absolut necesar - prezentatoarea tv trebuie sa isi puna o plasa de sustinere in zona abdomenului pentru a servi ca suport pentru muschi; in caz contrar, vor aparea interventii destul de complicate, informeaza WoWBiz.

Teo a marturisit ca este extrem de speriata de aceasta interventie, insa este obligatorie:

Dupa ce mi-am taiat stomacul si am reusit sa dau jos atatea kilograme, este momentul acum pentru o interventie la muschii abdominali! E o operatie de hernie hiatala de care imi este frica de mor, dar, pe de alta parte, sunt constienta ca altfel nu se poate, iar cu cat las timpul sa treaca, situatia se agraveaza!” -a declarat prezentatoarea tv, informeaza sursa mai sus mentionata.

Citește și:

Vedeta a marturisit ca mai are de dat jos cateva kilograme, dupa care este nevoita sa stagneze pentru o perioada de timp; aceasta nu va mai avea voie sa slabeasca pentru ca muschii sa se aseze natural:

Am vorbit cu medicul meu si, in scurt timp, trebuie sa imi puna o plasa de sustinere a muschilor abdominali, care sunt facuti praf dupa operatia de anul trecut! Mai am de slabit vreo cateva kilograme, apoi, o vreme, e musai sa raman in aceeasi greutate, pentru ca muschiul sa se adune, unul langa celalalt, si, abia pe urma, intervine chirurgul!

Recunosc ca mi-e teama, deoarece stiu ce inseamna sa treci prin experiente de acest gen, am stat mult pe patul de spital si momentele acelea nu m-au intarit, dimpotriva. Cand esti aproape de drama, cum am fost eu, ceva din structura ta te slabeste, nu mai este deloc cum era. Insa, sper sa fie bine, iar la ora operatiei, sa fiu puternica” - a continuat Teo.

Citește și:

Recent, Teo Trandafir a anuntat ca si-a facut operatii estetice; dupa operatia de micsorare a stomacului, aceasta a slabit foarte mult. Vedeta nu a mai fost multumita de modul in care ajunsese sa arate fata ei, asa ca a decis ca este timpul pentru cateva schimbari... si a mers la medicul estetician, care a facut-o ca noua.

Vedeta a marturisit pe site-ul oficial TeoTrandafir ca a avut nevoie de aceasta schimbare:

Am slabit foarte mult anul acesta si trebuia sa fac ceva! In primul rand, este o chestiune de respect, atat fata de mine, cat si fata de publicul meu. Inainte chiar ma gandeam ca dupa 45 de ani, e musai sa trec pe la doctorul estetician.

Nu am trecut dupa 45, am facut-o dupa 46 de ani, pentru ca nu se mai putea. Concret, dupa ce am dat peste 35 de kilograme jos, aratam rau si m-am gandit ca nu e normal sa ma prezint asa la televizor!” - a declarat TeoTrandafir.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.