Setari Cookie-uri

Foto: Nicoleta Luciu, fara pic de machiaj! Cum arata in realitate fata vedetei?

Adevarul despre tenul Nicoletei Luciu.

Nicoleta Luciu este adepta machiajului puternic: fond de ten si pudra in exces, culori stridente pentru zona ochilor si ruj rosu. Foarte rar avem ocazia de a o vedea fara pic de machiaj.

Vedeta a vrut sa demonstreze ca nu are nimic de ascuns si ca nu ii este teama sa fie vazuta fara pic de machiaj; aceasta a postat recent pe contul oficial de Facebook un selfie, in care apare complet naturala.

In poza, Nicoleta tine in mana un buchet "de flori" din frunze, primit cadou de la copiii ei:

"Copiii mi-au facut cadou cu toata dragostea un super buchet, de frunze!
Va place?
" - este meajul care insoteste fotografia.

Cum arata Nicoleta fara pic de machiaj?

In comentarii, fanii o lauda pentru curajul de a aparea nemachiata si ii spun ca ii sta mult mai bine naturala; asa cum era de asteptat, exista si cativa rautaciosi, care incearca sa o convinga sa nu mai apara fara machiaj.

Citește și:

Nicoleta Luciu a facut o schimbare radicala in viata familiei sale: dupa ce a analizat foarte bine aceasta oportunitate, vedeta a hotarat ca este timpul sa se mute la Miercurea Ciuc, acolo unde sotul sau are toate afacerile.

Potrivit Cancan, decizia a fost luata de comun acord; Nicoleta si Zsolt Csergo au avut o discutie serioasa si au decis ca este timpul sa locuiasca impreuna. Pana acum, Nicoleta facea naveta intre Bucuresti (domiciul ei stabil) si Miercurea Ciuc (domiciului sotului sau).

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.