Setari Cookie-uri

Foto: Carmen Bruma, schimbare RADICALA de look! Este de nerecunoscut

Carmen Bruma si-a schimbat look-ul si arata complet diferit.

Carmen Bruma este in plina promovare a noii sale carti, Jurnal de Gravida - vedeta a simtit ca are nevoie de un look nou pentru acest nou capitol din viata sa.

Asa arata Carmen Bruma inainte

Aceasta a renuntat la roscat... si s-a facut BLONDA. Invitata in emisiunea Rai da' Buni, de la Antena Stars, partenera lui Mircea Badea si-a facut aparitie cu un look complet diferit - parul in nuanta blond foarte deschis, tuns pana in zona umerilor si indreptat.

Asa arata Carmen Bruma acum

Pentru aceasta aparitie, Carmen a preferat sa adopte un stil office chic; ea a purtat o fusta pana la genunchi din paiete si un maieu alb, peste care a adaugat o vesta cu croiala dreapta.

Carmen Bruma si-a prezentat recent cartea - Jurnal de Gravida, unde sunt prezentate toate sfaturile pe care fosta prezentatoare tv le-a considerat utile pentru viitoarele mamici. Coperta cartii a fost realizata cand Carmen era insarcinata in opt luni.

Citește și:

In ceea ce priveste propria persoana, frumoasa blonda a marturisit ca recuperarea sa a avut loc imediat dupa ce a parasit spitalul:

Am inceput sa fac sport inca din prima zi in care am iesit din maternitate. Asta inseamna ca in a sasea zi am alergat trei kilometri. In 10 saptamani am revenit la formele initiale. Nu a fost deloc usor, a fost greu. Dar, daca eu, la varsta de 37 de ani, am putut, deci se poate”, a marturisit Carmen Bruma la Antena 1.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.