Setari Cookie-uri

Foto: Britney Spears S-A TUNS! Cum ii sta cu parul scurt?

Britney Spears, schimbare radicala de look.

Adio, par lung.

A venit toamna.. este timpul pentru o schimbare de look pentru Britney Spears. Frumoasa cantareata a renuntat la suvitele ei blonde de Cosanzeana pentru o coafura mai simpla, insa de efect.

Asa arata Britney Spears inainte

Artista s-a afisat cu noul look la evenimentul de lansare a linii vestimentare de lenjerie intima The Intimate Britney Spears.

Brit a purtat un costum deux piece alb (sacou si pantaloni drepti), la care a adaugat un body din matase si dantela intr-o nuanta nude. Cantareata nu a avut nicio problema in a poza alaturi de modelele care ii purtau creatiile.

Asa arata Britney Spears acum

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Cantareata Britney Spears s-a despartit de iubitul sau, David Lucado, dupa o relatie care a durat aproape doi ani, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Citește și:

"Ahhhh the single life!/ Ahhh, viata de femeie singura!", a scris Britney Spears, in varsta de 32 de ani, pe contul sau de pe plaforma de microblogging Twitter.

Informatia privind despartirea cuplului a fost confirmata si de un purtator de cuvant al cantaretei.

Britney Spears nu a dat detalii despre motivele despartirii de David Lucado, dar presa americana a speculat ca ar fi vorba despre un clip video in care acesta este surprins in timp ce o inseala pe cantareata cu o alta femeie.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.