Setari Cookie-uri

Andra Maruta, aspru criticata pentru modul in care isi creste fiul! "Doar voi aveti mofturi din astea"

Andra si Catalin Maruta sunt aspru criticati pe internet.

Andra si Catalin Maruta au suficienti banuti incat sa isi permita sa isi tina copilul in puf: bona non stop, gradinita privata, in curand probabil si un sofer personal.

Dorinta micutului David a fost sa vada si el ce inseamna sa fii un copil obisnuit si sa mergi (nu de placere, ci de nevoie) cu mijloacele de transport in comun. Copilul i-a cerut tatalui sau sa il plimbe cu trenul, cu metroul si autobuzul.

Catalin Maruta a postat recent pe contul oficial de Facebook mai multe imagini cu el si fiul sau in Gara de Nord.

"Promisiune indeplinita ! Astazi David a mers pentru prima data cu metroul. I-a placut mult, asa ca trebuie sa-i cumpar abonament ...
Ne-am plimbat cu metroul, am baut o cafea, un fresh, am mancat un ecler si am stat la povesti in Piata Romana...ca baietii ... dupa am continuat plimbarea cu autobuzul prin Bucuresti. O zi superba din toate punctele de vedere . Va pupam si sa aveti duminica frumoasa !
Ps. Mami Andra ne-a asteptat cu masa pregatita ...gateste senzational...
Va pupam!
" - scrie Catalin in descrierea imaginilor.

Citește și:

Andra a dat si ea share postarii, mesajul ei fiind urmatorul: "Baietii mei au fost ieri cu trenul, iar azi cu metroul si autobuzul... Asta a fost dorinta lui David, iar cel mai tare tatic i-a facut pe plac! Va iubesc de nu va vedeti !!!"

Postarile celor doi au devenit virale; pe langa numeroase comentarii de "Va iubesc", "Sunteti cei mai tari" si alte dulcegarii, s-au aflat multe (foarte multe) persoane care i-au aratat cu degetul pentru faptul ca se lauda cu faptul ca isi plimba copilul pentru prima data cu mijloacele de transport in comun, in timp ce oamenii fac asta zilnic de nevoie.

"Acum fa si o donatie sa fie treaba buna, te tot caut de trei zile si nimic." - spune un parinte disperat, care incearca sa stranga bani pentru fiica sa bolnava de leucemie, insa Maruta nu ii raspunde.

"domnu' Catalin Maruta se ocupa doar cu promovarea manelistilor si a curvelor...nu te obosi...nu vei primi raspuns nici peste 100 de ani!" - este mesajul lasat de un alt barbat.

Citește și:

"Da, ce bine ca a avut o astfel de dorinta: usor de indeplinit si, un fel de rutina pentru o multime de oameni. Ce se fac cei si-ar dori sa mearga cu un automobil, iar parintii lor nu au masina, dar nici bani de taxi?"

"Cum o fi sa mergi cu mijloacele de transport asa de placere doar voi astea cu bani aveti mofturi din astea"

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.