Setari Cookie-uri

Britney Spears, declaratie incredibila! Ce se va intampla cu vedeta in urmatorea perioada?

Britney Spears, decizie radicala.

Cantareata americana Britney Spears isi mai acorda zece ani pe scena muzicala si spune, intr-un interviu pentru tabloidul german Bild, ca vrea sa se casatoreasca, sa aiba mai multi copii si sa joace in filme, potrivit lefigaro.fr, informeaza Mediafax.

Artista americana, in varsta de 32 de ani, a vorbit, in interviul acordat publicatiei germane, despre cariera ei de pana acum si s-a aratat destul de increzatoare in viitor, in ciuda perioadei de declin prin care a trecut in ultimii ani.

Britney Spears a spus ca se vede inca zece ani in prim-planul scenei muzicale internationale, iar decizia de a se retrage nu tine decat de sine insasi. Spears afirma ca isi doreste sa faca in continuare publicul sa se bucure de muzica ei, cum s-a intamplat cu albumul "Baby One More Time" din 1999. "Imi mai dau zece ani!", a spus artista care nu pare sa isi faca griji privind viitorul apropiat, in conditiile in care cel mai recent album lansat, "Britney Jean", a fost mai degraba un esec, semn clar al declinului.

Citește și:

Ultimele luni au fost foarte dificile pentru artista americana care s-a despartit de iubitul sau, David Lucado, iar glumele pe seama ei, cauzate de publicarea pe internet a unei inregistrari a vocii sale fara prelucrare au confirmat zvonurile privind mediocritatea calitatilor sale vocale.

Cunoscuta mai ales pentru o serie de scandaluri si esecuri, legate de consum de droguri, alcool, depresie, sarcina si divort, Britney Spears parea sa fi ajuns cat de jos se putea in 2007, inaintea unei reveniri nesperate. De aceasta data insa, sarcina este cu atat mai grea cu cat pozitia sa in topurile muzicale este foarte fragila, in ciuda unei colaborari memorabile alaturi de cei doi fii ai sai pe coloana sonora a filmului de desene animate "Strumpfii 2" si a unei comunitati de fani mereu fideli.

Indiferent daca parcursul sau in lumea muzicala se termina maine sau peste zece ani, Britney Spears pare sa aiba mai mult de un as in maneca, comenteaza cotidianul francez Le Figaro. "Vreau sa am mai multi copii in viitorul apropiat, sa ma casatoresc si sa joc in filme. Nu am gasit inca barbatul potrivit pentru asta, dar nimic nu se intampla fara un motiv, ceea ce este un lucru bun. Nu am niciun regret", a declarat Britney Spears.

Citește și:

    Britney Spears a fost casatorita de doua ori. Prima data, cantareata s-a casatorit cu prietenul ei din copilarie Jason Alexander, la Las Vegas, in ianuarie 2004, insa casatoria lor a fost anulata dupa doar 55 de ore.

    Apoi, artista s-a casatorit in 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divortat insa in 2007. Din aceasta casnicie, artista are doi fii - Sean Preston, in varsta de opt ani, si Jayden James, in varsta de sapte ani.

    Britney Spears a fost apoi logodita cu Jason Trawick, de care s-a despartit insa in februarie 2013.

    sursa foto imagini interior si prima pagina: Facebook

    Vizionare placuta


    Kudika
    30 Septembrie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.