Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Marin s-a tuns BOB SCURT si arata INCREDIBIL

Andreea Marin, schimbare neasteptata de look.

Andreea Marin, mai frumoasa ca niciodata. Este vremea schimbarilor pentru vedetele din Romania - fosta prezentatoare a emisiunii Pretuieste Viata a decis ca este timpul pentru o noua coafura. Aceasta s-a lasat pe mana stilistilor personali si a fost de acord sa incerce o schimbare radicala... iar rezultatul este de-a dreptul spectaculos.

Asa arata Andreea Marin inainte

Andreea s-a tuns bob scurt; lungimea parului sau se opreste pana in zona umerilor. Vedeta a postat deja pe contul oficial de Facebook o fotografie in care se lauda cu noul look.

Fosta zana a Surprizelor a preferat sa isi poarte parul cat mai simplu (fara tapare sau bucle). Fanii i-au lasat sute de comentarii, in care au felicitat-o pentru frumusetea ei naturala:

"Esti superba"; "Esti mai frumoasa decat ieri"; "Iti sta foarte bine asa" - sunt doar cateva dintre mesajele lasate.

Citește și:

Voua cum vi se pare schimbarea? Ii sta bine Andreei cu parul scurt?

A avut vointa si a reusit sa scape de toate kilogramele in plus... Andreea Marin arata mai bine ca niciodata. Fosta prezentatoare de televiziune a ajuns la silueta de care este multumita prin multa munca si rabdare.

Andreea a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie cu ea intr-o rochita alba, extrem de scurta - rar avem ocazia sa o vedem pe zana surprizelor intr-o astfel de tinuta (aceasta prefera rochile lungi sau cele care ii acopera zona genunchilor).

Rochita a fost accezorizata cu un colier masiv rosu si sandale nude cu toc.

Daca inainte Andreea purta doar tinute de inspiratie masculina pentru a isi ascunde formele voluminoase, iata ca acum vedeta a facut un upgrade al garderobei - adora sa poarte haine elegante si sofisticate, care sa ii puna in evidenta feminitatea.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.