Setari Cookie-uri

Foto: In ce hal a ajuns sa arate Oana Zavoranu! Uite pozele in care este de nerecunoscut

Oana Zavoranu, complet schimbata.

Recent, Oana Zavoranu a decis ca este timpul pentru o schimbare de look... asa ca s-a tuns scurt. Vedeta a postat cateva imagini pe contul oficial de Facebook in care se lauda cu noua tunsoare. Fanii au fost socati de aceasta transformare, multi lasandu-i mesaje in care ii spuneau ca a facut o mare greseala si ca nu ar fi trebuit sa isi taie parul.

"Semeni cu Michael Jackson" - i-a spus o tanara.

Vedeta a stat doar cateva zile cu parul scurt si apoi si-a dat seama ca nu ii sta bine... asa ca a apelat la extensii.

Aceasta poarta extensiile mai tot timpul acum. Zavo si-a facut un selfie in platoul unei emisiuni tv; aceasta este foarte schimbata: aceasta a purtat un machiaj extrem de puternic, atat in zona ochilor cat si pentru buze.

De data aceasta Oana a preferat sa nu isi mai arate silicoanele (cred ca este printre putinele momente in care participa la o emisiune si nu vine cu sanii la vedere).

Citește și:

Oana Zavoranu a postat un mesaj extrem de dur la adresa fanilor sai; vedeta a impartit "publicul" in doua categorii: cei care o divinizeaza si cei care o critica (pe acestia din urma i-a facut cu ou si cu otet):

"Va iubesc tare de tot pe toti si toti cei / cele,care imi scrieti atat de constant si atat de frumos si inteligent,si va ignor dureros de rau pe toti incultii,analfabetele,mustacioasele,si prostii care postati lucruri urate,ce denota doar frustrare si o invidie patologica,bolnava...
vis-a-vis de voi nutresc doua sentimente extrem de diferite:mila si sila.....
Va pup pe cei destepti si frumosi si sa ne indepartam ca necuratul de tamaie de cretinism si ponoseala sau incleiala cronica,combinata cu muuuuuulta rautate,invidie si prostie
" - scrie Oana Zavoranu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.