Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata noile rochii de seara ale Biancai Dragusanu?

Bianca Dragusanu, designer de rochii de seara.

In urma cu cativa ani, Bianca Dragusanu s-a lansat in lumea fashion din Romania - aceasta a prezentat si cateva colectii de rochii de seara; insa, din cauza contractelor de imagine si a programului incarcat, aceasta a pus pe plan secund cariera de designer... pana acum, cand se pregateste sa revina in forta cu o noua linie vestimentara.

Bianca a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie in care prezinta schitele urmatoarelor tinute - se pare ca vedeta vrea sa lanseze o colectie de rochii in doua nuante: alb si negru.

"Iubesc munca mea; pregatesc o noua colectie - alb si negru." - scrie Bianca in descrierea imaginii.

Site-urile chinezesti au gasit rochiile Biancai si le-au copiat pentru a le vinde in intreaga lume. O rochie creata (si purtata) de ea ajunge sa coste 119 dolari, adica 386.39 lei.

Rochita rosie face parte din colectia proprie, intitulata Fire of my heart, colectie care a fost prezentata in cadrul evenimentului monden Romanian Fashion Week, insa poate fi comandata si pe mai multe culori: albastru, galben, gri, verde, alb, portocaliu, roz, mov si rosu.

Citește și:

Cel mai probabil modelul rochitei a fost gasit pe internet si copiat de "chinezii fashionisti". Iar cum poza cu Bianca da bine ca produs (femeie frumoasa, picioare lungi, sani mari, talie de viespe - un adevarat model), reprezentantii magazinului au hotarat sa foloseasca imaginea cu vedeta.

In decembrie 2013, Bianca isi prezenta colectia de rochii de seara la Bucharest Fashion Week.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.