Setari Cookie-uri

Video: Uitati de Ice Bucket Challenge. Iata noua provocare in randul vedetelor

Aceasta este noua Ice Bucket Challenge.

Actorul australian Hugh Jackman promoveaza o campanie de constientizare a riscurilor privind cancerul testicular, intitulata "Feeling nuts", printr-un videoclip publicat pe internet in care vedeta isi tine in mana organele genitale, informeaza Mediafax.

Actorul, in varsta de 45 de ani, a facut o fotografie alaturi de prietenii cu care merge la sala de fitness, in care toti barbatii isi tin testiculele in mana, ca parte a unei campanii online devenite virale, intitulate "#feelingnuts, pentru constientizarea pericolului reprezentat de cancerul testicular.

Wird geladen

#feelingnuts in slomo! Raising awareness for testicular cancer. #youknowwhoyouare

Auf Instagram anzeigen

Numele campaniei este un joc de cuvinte in limba engleza, expresia "feeling nuts" insemnand in mod obisnuit "a te simti nebun", dar poate fi inteleasa si cu sensul propriu al cuvintelor folosite, acela de "a pipai testiculele".

Citește și:

Participantii la aceasta provocare de pe internet trebuie sa isi faca o fotografie in timp ce isi tin in mana organele genitale, sa o publice pe internet si sa nominalizeze alti barbati care sa faca acelasi lucru.

Hugh Jackman i-a provocat pe Ricky Gervais si Neil Patrick Harris. Actorul William Shatner, faimos pentru rolul capitanului Kirk din serialul TV science-fiction "Star Trek", a publicat, de asemenea, o fotografie in care apare pipaindu-si testiculele.

Provocarea #feeelingnuts este cea mai noua campanie virala de constientizare a riscurilor unei boli, dupa ce, in aceasta vara, provocarea galetii cu gheata a avut un succes urias la nivel mondial, fiind urmata de vedete si politicieni de rang inalt, in incercarea de a strange bani pentru cercetarea in domeniul maladiei Charcot, cunoscuta si ca boala Lou Gehrig sau scleroza laterala amiotrofica, o boala neurodegenerativa.

Citește și:

foto prima pagina: captura Instagram

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.