Setari Cookie-uri

Surpriza de proportii: Kate Middleton, insarcinata cu gemeni?!

Kate Middleton, mamica de gemeni?

Surprize - surprize la Casa Regala. In timp ce Kate Middleton isi anuleaza si mai multe evenimente din cauza problemelor pe care le are cu sarcina, in presa apar speculatii cum ca ducesa de Cambridge ar fi insarcinata cu gemeni.

Mai multi medici au declarat pentru ziarele internationale ca Hyperemesis gravidarum apare de cele mai multe ori la femeile insarcinate cu gemeni.

Se pare ca in Marea Britanie se fac pariuri serioase; locuitorii pariaza pe faptul ca viitoarea regina va avea doi bebelusi regali. De asemenea, un medic ginecolog a marturisit ca greturile severe sunt comune la femeile insarcinate cu gemeni.

Pana acum, Casa Regala nu a oferit nicio declaratie referitoare la sarcina ducesei. Sotia Printului William este obligata sa ramana in apartamentul regal din Palatul Kensington si se pare ca toate aparitiile sale au fost anulate. De asemenea, in cateva saptamani, Kate are programat un turneu in Malta - in cazul in care nu se simte bine, reprezentantii ducesei se vor vedea obligati sa amane sau anuleze si aceste aparitii.

Citește și:

Kate Middleton si Printul William au anuntat recent ca asteapta al doilea bebelus regal.

"Regina si membrii familiei sunt foarte fericiti. Cuplul a aflat recent. Sarcina nu are inca 12 saptamani. Insa, cand si-au dat seama ca ducesa nu il poate insoti pe Duce la evenimentele viitoare si ca urmatoarele vizite pe care va trebui sa le faca singura vor avea de suferit, Ducele si Ducesa au decis sa fie sinceri cu privire la sarcina." - a declarat o sursa apropiata cuplului, informeaza Dailymail.

Anuntul oficial al Casei Regale cu privire la sarcina ducesei este urmatorul: "Mariile lor regala Ducele si Ducesa de Cambridge sunt foarte fericite sa anunte ca Ducesa de Cambridge este insarcinata cu al doilea copil."

sursa foto imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.