Setari Cookie-uri

Video: Acesta este clipul anului! Trebuie sa il vezi

Ti se face pielea de gaina!

Cel mai emotionant videoclip de pana acum.

Beyonce si Jay Z au incheiat turneul On the Run, cu doua piesa emotionante: Forever Young si Halo. Melodiile au fost cantate in Paris, in compania a zeci de mii de oameni care au venit sa isi vada idolii.

Pe ecranele uriase au fost date filmari personale cu Beyonce, Jay Z si micuta Blue Ivy, realizate in timpul vacantelor si nu numai.. cei doi artisti au dat si momente de la nunta, cu Lady B in rochie de mireasa, sau cu ea insarcinata, pozand doar in lenjerie intima.

Vizibil emotionata, Beyonce a avut un moment in care i-au dat lacrimile.

Beyonce si Jay Z fac tot posibilul sa mentina relatia vie; in urma cu doar cateva saptamani, in presa internationala au aparut zvonuri potrivit carora rapperul si-ar fi inselat sotia. B. vrea sa iti salveze relatia de dragul fetitei sale si este hotarata sa ii mai acorde o sansa sotului sau.

Citește și:

Cei doi participa deja la sedinte de cuplu si se pare ca vor sa mai faca un copil:

"El face tot ce poate pentru a se asigura ca Bey (Beyonce, n.r.) se afla intr-un balon fara stres. El i-a informat pe toti cei din anturajul lor ca vocilor lor trebuie sa fie relaxate, sa foloseasca lumina discreta si sa asculte doar muzica lejera si a spus ca toate preparatele pe care le mananca Beyonce ar trebui sa fie organice" - a declarat o sursa pentru revista OK Magazine.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.