Setari Cookie-uri

Foto: Antonia, insarcinata cu GEMENI?! Poza cu care vedeta si-a pus fanii in alerta!

Antonia, mamica de gemeni.

Antonia a postat recent pe contul oficial de Instagram o fotografie cu burtica.

Cantareata poarta o rochie eleganta, mulata pe corp si cu putin decolteu. Tinuta, extrem de sexy, a fost completatat de bentita cu urechiuse, un machiaj puternic si un zambet larg.

Imaginea este insotita de mesajul "Fara cuvinte, doar sentimente" si de hashtag-urile #2 si #13. Imediat fanii au presupus ca artista este insarcinata cu gemeni:

foto: Instagram

"Vaaaai ce mare e burtica"

"Wooow ar putea fi gemeni ? Sarcina usoara Bby" - sunt mesajele postate de fanii artistei.

Antonia si partenerul sau, Alex Velea, au aflat daca au gemeni sau nu. Cei doi stiu sexul bebelusului (bebelusilor), insa refuza sa vorbeasca despre asta:

Citește și:

"Sunt in cinci luni. Si la primul copil am avut o sarcina usoara... acum au fost mici schimbari, dar sunt foarte sanatoasa. Cand am aflat... pentru el a fost o fericire, pentru ca si-a dorit mult, si eu la fel, mi-am dorit mai multi copii. Eram singura cand am aflat... cum se afla in mod normal. M-am dus, am luat testul si am aflat. Eram cu o prietena. Am zis ca ceva nu e in regula si am vrut sa aflu daca e adevarat sau nu. Voiam sa ii spun de ziua lui, dar nu am putut"- a declarat Antonia, informeaza Click.

foto: captura Facebook

Cantareata a mai spus ca, in ciuda aparentelor, Velea este un romantic incurabil si ca are foarte multa grija de ea.

"Alex e foarte romantic si imi place cel mai mult ca tine cont foarte multe lucruri care imi plac, de cele mai mici detalii. Pentru mine conteaza acest lucru. Conteaza gesturile mici. De exemplu, daca ii spun ca imi place o prajitura, el isi aminteste si apare cu ea cand eu nici nu mai stiu. Gesturi mici care ma fac sa zambesc. Noi nu ne gandim la casatorie, mai ales in situatia in care ma aflu. Incercam sa ne concentram la ce se intampla acum, la aceasta veste importanta (n.r sarcina). Avem concerte doar in weekend, in rest suntem acasa. Avem multi prieteni comuni, vin la noi acasa", a adaugat Antonia.

Citește și:

Alex Velea a fost si el de acord sa ofere o mica declaratie; acesta a marturisit ca este mai fericit ca niciodata si ca isi doreste mai multi copii alaturi de Antonia:

"E emotionant si ma face sa fiu nerabdator sa apara in viata mea, o sa ma bucure foarte foarte mult. Suntem un cuplu fericit si implinit. Ne dorim foarte mult copilul asta si abia asteptam sa se nasca. Nu sunt un bad boy, sunt un romantic incurabil si sensibil. Sunt un barbat normal si sunt foarte fericit ca voi deveni tatic. Abia astept sa ma vad in postura asta. Vreau trei sau patru copii. Daca va fi fata, mi-ar placea sa o cheme ca pe mama ei, Antonia"

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.