Setari Cookie-uri

Foto: Anda Adam s-a vopsit! Uite cum arata acum!

Anda Adam, schimbare de look.

Anda Adam a renuntat la parul mult prea blond (ca puful puiului de gaina); artista a decis ca este timpul pentru o schimbare de look, asa ca si-a mai inchis parul cu cateva nuante.

Asa arata Anda Adam inainte

Cantareata a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie in care se lauda cu noul look. Desi inca poarta extensiile (pentru un plus de volum, dar si pentru mai multa lungime), se pare ca vedeta a preferat sa renunte la bretonul drept.

In selfie-ul postat, Anda, poarta o rochita eleganta, neagra, fara decolteu si cu manecile lungi. Tinuta este transparenta si are dantela imprimata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Anda Adam a oferit un interviu pentru ziarul Click. Vedeta a acceptat sa vorbeasca despre copii, familie, relatii si casatorie.

Vedeta marturiseste ca isi doreste cu disperare un copil, insa nu se grabeste: "De la 20 de ani imi tot doresc copii, dar conjunctura a fost de asa natura incat nu s-a întmplat. N-am vrut nici sa grabesc lucrurile, nici sa le fortez."

Citește și:

Anda a dat de inteles ca relatia dintre ea si fotbalistul Catalin Tara s-a incheiat. Acum artista este din nou indragostita, insa a fost reticenta in a oferi mai multe detalii deoarece sunt inca la inceput si vrea ca lucrurile sa decurga normal, fara interventia presei sau a paparazzilor.

Cantareata a spus ca ea crede in casatorie, insa nu vede casnicia ca un act; pentru ea inseamna mult mai mult:

"Casatoria e un lucru frumos, cred in casatorie... dar nu intr-un act." - a adaugat Anda Adam.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.