Setari Cookie-uri

Video: Trebuie sa vezi noul videoclip al lui Beyonce

Beyonce este din nou in centrul atentiei.

Cantareata Beyonce colaboreaza cu Nicki Minaj pentru un remix al piesei Flawless. Desi nimeni nu credea ca va aparea si un videoclip, iata ca acesta a fost lansat zilele trecute.

Clipul este unul simplu, realizat in timpul turneului On the Run. Nimic special, insa vorbim despre regina muzicii pop, asa ca tot este ceva important - in timp ce Lady B. canta versurile, pe scena apare si Nicki Minaj, intr-un outfit extrem de sexy. Cele doua fac un show pe cinste, spre deliciul fanilor prezenti la concert.

Va invit sa urmariti clipul:

Beyonce si Jay Z se pregatesc sa intre din nou in studioul de inregistrari; artistii isi doresc sa realizeze un material comun, in care sa vorbeasca despre problemele pe care le-au avut in casnicie in ultima perioada, dar si despre bataia primita de Jay Z de la cumnata lui, Solange Knowles.

Se pare ca ideea albumului a venit in momentul in care acestia erau pe scena; profund impresionati de numarul mare de persoane care au venit la concertele sustinute in timpul turneului On the Run, B. si Jay Z au decis ca este timpul sa fie sinceri cu fanii lor... de aceea cantecele pe care le vor scrie vor fi unele "dure si sincere", fara perdea.

Citește și:

"Problemele prin care au trecut in ultimul an vor fi detaliate in versurile fiecarui cantec", a declarat un prieten apropiat pentru revista britanica Grazia.

"Va fi cel mai dur si sincer lucru pe care l-au realizat impreuna, pentru ca sunt hotarati sa spuna lucrurile asa cum le vad ei. Vor ca lumea sa stie cum sunt lucrurile din interior si sa o spuna cu cuvintele lor", a adaugat sursa citata.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.