Setari Cookie-uri

Adevarul gol golut despre Victor Slav si Bianca Dragusanu: "Nu suntem nici iubiti..."

Victor Slav, declaratie neasteptata despre relatia cu Bianca Dragusanu.

Victor Slav vorbeste deschis despre relatia pe care o are cu Bianca Dragusanu. Fostul prezentator meteo a marturisit ca nu se gandeste la casatorie deoarece nici macar nu este intr-o relatie cu fosta sotie... de fapt, se pare ca nici nu stie sa defineasca ce se intampla intre ei:

"Mi se adreseaza aceeasi intrebare mereu. Nu punem nicio patalama la aceasta relatie. Nu suntem nici iubiti, nici sot si sotie. Nu o pot defini in vreun fel. Lucrurile merg bine intre noi. Orice ti se intampla in viata este cu un scop, sa inveti cate ceva. Era o presiune foarte mare pe noi. Am fost expusi prea mult. Nu as mai face asta inca odata. Nu m-as mai expune atat de mult in fata presei. M-am simtit un strain in propria viata. "Viata bate filmul", ar fi titlul unui scenariu de film, daca ar fi sa ma gandesc la asta. Cand nu mai faci declaratii despre viata ta intima, atunci viata ta intima e buna." - a declarat Victor Slav, informeaza Cancan.

Citește și:

In timp ce Bianca face tot posibilul sa se laude lumii intregi ca si-a recuperat fostul sot, iata ca Victor Slav este foarte reticent si incearca sa ia lucrurile treptat.

Recent, Slav a mai spus ca nu este nicio graba si nici nu isi mai doresc afirmare in presa. Ei fac tot posibilul sa fie cat mai discreti cand vine vorba despre relatia lor.

"Suntem foarte bine, ce se va intampla ramane de vazut. Nu ne-am facut planuri, nu catalogam nimic in momentul de fata. Nu ne mai afisam, nu mai face afirmatii de genul "noi suntem, facem urmam sa". Suntem bine si atat, ce se va intampla ramane de vazut. Orice se poate intampla, nu?" - a spus extrem de sigur pe el Victor Slav.

In timp ce Victor Slav nu se grabeste nicaieri, iata ca Bianca este hotarata sa il lege pe acesta de ea; blonda spune ca este deja pregatita sa aiba un copil:

"Nu sunt insarcinata, dar e adevarat ca lucram la un copil." - a declarat Bianca potrivit Click.

Citește și:

Mai mult, in emisiunea Poftiti, va rog, blonda a marturisit ca simte nevoia de a fi mama: "Vreau sa fac un copil. E un lucru pe care il simt, pe care mi-l cere sufletul. Mi-am facut calculele... in august sau noiembrie pot avea o fetita." - a mai spus Bianca Dragusanu.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.