Setari Cookie-uri

Actorul din Al Saptelea Cer a incercat sa se sinucida dupa ce a fost acuzat de pedofilie

Vesti triste direct de la Hollywood.

Stephen Collins, cunoscutul actor din Al Saptelea Cer a incercat sa se sinucida dupa ce in presa internationala a aparut o declaratie de-a lui in care recunoaste ca a molestat copii.

Potrivit Dailymail, o ambulanta si mai multe masini de politie au fost chemate de urgenta la locuinta actorului din Tarzana, California. Ofiterul Jane Kim a declarat pentru sursa mentionata ca a fost facut un apel la 911 de catre o persoana din media, care a auzit un singur foc de arma, sunetul venind din resedinta lui Collins.

Membrii politiei si cativa medici au mers de urgenta la locatie, insa se pare ca a fost o alarma falsa (au anuntat jurnalistii de la TMZ).

foto: captura Dailymail

Pe de alta parte, Donna D'Errico, actrita care a jucat in Baywatch si model Playboy, vecina cu Stephen Collins, a scris pe Twitter ca actorul si-a luat viata:

"Actorul din Al Saptelea Cer locuieste fix dupa colt. S-a impuscat in urma cu cateva minute. Asta e tot ce stiu acum. Politia este acolo si nu mai lasa pe nimeni sa intre in cartier, nici macar pe cei care locuiesc acolo." - a fost anuntul tinerei.

Citește și:

Recent, pe internet a fost postat un audio, in care Collins ii marturiseste fostei sale sotii ca a molestat mai multi copii. In 2012, actorul a mers la un terapeut, in care a vorbit despre aceasta situatie, fiind foarte explicit in momentul in care raspundea la intrebari.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Inregistrarea a fost facuta publica de site-ul TMZ; numele fetitelor au fost pastrate anonime. La un moment dat, se aude actorul cum marturiseste ca i-a luat mana unei fetite de 11 ani (ruda cu prima lui sotie) si a pus-o in zona lui intima.

Se pare ca politia a primit deja materialul si desfasoara o ancheta pentru a afla ce s-a intamplat de fapt. Potrivit sursei mai sus mentionate, membrii oficiali spun ca au fost minim trei victime in aceasta situatie.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.