Setari Cookie-uri

Foto: Dana Rogoz, complet GOALA pe internet!

Dana Rogoz a gasit o modalitate inedita de a isi promova noile produse: se dezbraca pe site-urile de socializare.

Dana Rogoz isi lanseaza un nou produs din colectia Moon - este vorba despre primul parfum personalizat al vedetei.

Pentru a isi promova creatia, fosta actrita s-a gandit ca cel mai bine ar fi sa se dezbrace (COMPLET). Imaginile cu ea au ajuns deja pe paginile de socializare.

Parfumul nu pare sa fie chiar atat de bine primit de fanele Danei, imaginile in care ea il prezinta strangand cu putin peste 20 de comentarii. Aceasta campanie pare a fi destul de controversata; cele care o urmaresc si o apreciaza pe vedeta nu sunt de acord cu modul in care aceasta vrea sa isi vanda parfumul.

"O mamica super draguta Dana Rogoz!! Ma intreb, de ce oare pentru promovarea unui parfum trebuie sa apari dezbracat? Se va vinde mai bine? Este trist ca doar asa putem sa ne remarcam cu un lucru nou pe piata." - spune o tanara.

"Se pare ca doar gandul si imaginatia ta au mers mai departe decat ma arata aceste imagini. Cand am aparut in costum de baie cu alte ocazii am fost in mod cert mai "goala" decat acum. Doar ca aceste imagini te fac sa iti imaginezi mai mult..." - este raspunsul Danei Rogoz.

Citește și:

Iulia Albu a avut si ea ceva de comentat:

"In cazul in care vrea cineva sa miroasa a Abramburica, avem vesti bune! Stimabila doctorita/actrita/prezentatoare/designer/singura femeie care a nascut din univers(topica nu este intamplatoare;)) ne imbie, ravasita toata, cu un make-up dezastruos si un par incalcit sa cumparam un parfum in sticla de sanchi! Chanel si cu nume de... Oriflame! Goala, cum altfel?!
Acum sa va vad!
Uite mai Dana, sa nu mai spui ca nu iti fac eu reclama! ;)))"

Culmea, Iulia a avut peste 400 de comentarii la aceasta postare, pe cand Dana Rogoz a strans doar 20 :))

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.