Setari Cookie-uri

Este pentru prima data cand se intampla asta la Romanii au Talent. Ce a facut Mihaela Radulescu de i-a socat pe toti?

Mihaela Radulescu a lasat pe toata lumea cu gura cascata cand a recurs la acest gest.

Mihaela Radulescu se bucura cat de mult poate de postura de jurat la emisiunea Romanii au Talent. Vedeta a reusit sa socheze publicul si ceilalti membrii ai juriului cand a apasat pe butonul auriu, trimitand astfel un concurent direct in semifinala.

Butonul auriu este o noutate in noul sezon Romanii au Talent. Fiecare jurat are posibilitatea de a apasa o singura data acest buton, pentru un singur concurent; astfel, participantul ajunge direct in semifinala.

Mandra de faptul ca a folosit pentru prima data butonul auriu, Mihaela a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj pentru fanii ei, in care se lauda cu aceasta premiera.

"Mi-am trimis primul concurent in semifinala! Butonul acela auriu de pe masa e o premiera a acestui sezon de Romanii au talent - fiecare membru al juriului are voie sa apese o singura data, de caciula, pe un sezon intreg de preselectii, pentru un singur concurent care i se pare atat de bun, incat poate ajunge direct in semifinala. Am comis-o ! E din Craiova si...nu va spun mai mult, decat ca si-a meritat bucuria, aplauzele, confetiile si emotiile tuturor!" - scrie Mihaela in descrierea imaginilor postate pe internet.

Citește și:

Emisiunea Romanii au Talent a suferit cateva modificari pentru acest sezon; astfel, dupa plecarea lui Mihai Petre, au venit la masa juriului Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis.

Astfel, noul juriu este format din Andi Moisescu, Andra Maruta, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis. Cei care vor intretine atmosfera vor fi, ca si pana acum, Smiley si Pavel Bartos.

sursa imagine interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.