Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu are buze noi... si ii ocupa jumatate din fata!

In cazul in care credeati ca Bianca Dragusanu are buzele prea mari, mai ganditi-va! Vedeta si le-a marit din nou.

Tocmai cand incepuse sa imi placa de ea pentru faptul ca se cumintise (dupa ani buni, in presa de scandal chiar nu mai auzit nimic despre Bianca Dragusanu) si incepuse sa se poarte mai frumos (chiar si tinutele ei deveneau mai cuminti, mai elegante si chiar dragute unele)... iata ca Bianca o da din nou in bara.

Vedeta a postat recent pe contul oficial de Facebook mai multe fotografii in care arata fix ca o paiata. Aceasta poarta o pereche de ochelari de vedere cu rame rosii si lentile destul de mari, accesorizati la o pereche de buze la fel de sangerii. Culmea, i se pare ca buzele nu sunt atat de mari pe cat ar trebui (desi si-a facut cateva interventii pentru a ajunge la o asemenea dimensiune) si de aceea ea da cu creion si ruj peste conturul natural (da' de unde natural?) al buzelor.

Bianca Dragusanu se pregateste sa lanseze o noua colectie de haine. Blonda are alaturi de Victor Slav un atelier de croitorie care se ocupa cu crearea unor tinute de seara pentru fetele care isi doresc sa poarte creatiile Biancai.

Citește și:

"Croitorim azi" - este mesajul care insoteste cele doua selfie-uri.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.