Setari Cookie-uri

Foto: Kim Kardashian, DIN NOU insarcinata?

Stirea care a facut ocolul pamantului in mai putin de un minut de la declaratia oficiala a vedetei.

Kim Kardashian asteapta un nou bebe?!

Vedeta anunta recent ca isi doreste cu disperare sa devina din nou mama. Ea isi doreste o familie numeroasa alaturi de Kanye deoarece, potrivit propriilor declaratii, cel mai bine este "sa cresti inconjurat de mai multi frati sau surori".

Kimmie a oferit o declaratie care a ajutat-o sa fie din nou in atentia presei internationale. Intrebata despre stilul vestimentar adoptat in perioada sarcinii, aceasta a declarat:

"Imi purtam hainele obisnuite. Cumparam o marime mai mare. Nu stiu daca voi face asta si acum... stilul vestimentar este destul de dificil." - a declarat Kim Kardashian.

Ce a vrut sa spuna vedeta cu asta? Ca este din nou insarcinata? Sau sa fie aceasta o modalitate de promovare pentru cartea pe care Kim se pregateste sa o lanseze in cateva saptamani?

Recent, starleta cunoscuta pentru reality show-ul Keeping up with the Kardashians, a postat pe contul personal de Instagram o fotografie in care se lauda cu talia sa de viespe. Aceasta este intr-un program agresiv de slabire si remodelare a corpului; ea trebuie sa foloseasca o centura corset pentru a isi micsora talia.

Citește și:

Asadar, este posibil sa fie doar o promovare pentru viitoarele proiecte.

foto interior si prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.