Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Balan a ajuns de nerecunoscut. Uite cat de mult au transformat-o operatiile estetice

Andreea Balan, complet schimbata. Vedeta a exagerat cu operatiile estetice.

Cineva sa ii spuna sa se opreasca.

Andreea Balan vrea sa fie Barbie de Romania; daca inainte schimbarile nu erau atat de evidente precum la Bianca Dragusanu sau la Anda Adam, iata ca si Andreea incepe sa exagereze cu interventiile chirurgicale.

Cantareata a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie in care este de nerecunoscut; sprancenele sunt mai ridicate, nasul este mai mic si mai frumos "aranjat", buzele sunt mai mari... iar tenul este ca de portelan.

Asa arata Andreea Balan acum

Andreea Balan nu vorbeste niciodata despre interventiile chirurgicale, insa toata lumea stie ca este pasionata de aceste proceduri. In ultimii ani, cantareata si-a schimbat aspectul fizic cu ajutorul medicilor esteticieni. Cea mai vizibila transformare este in zona sanilor. Daca inainte Andreea abia daca avea ceva, acum aceasta a ajuns sa poata concura chiar si cu Bianca Dragusanu (sau Anda Adam).

Citește și:

Pe langa marirea bustului, cantareata si-a mai facut inca cinci operatii: doua rinoplastii, si-a accentuat pometii, si-a facut lifting in zona axilei pentru remodelarea bratelor si si-a conturat fesele.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.