Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata sutienele de 4 milioane de dolari?

Cele mai scumpe sutiene din lume te transforma intr-o adevarata regina

Uitati de sutienele obisnuite. Pentru show-ul de anul acesta, reprezentantii Victoria's Secret au conceput cele mai scumpe sutiene din lume.

Daca pana acum un singur fotomodel pasea pe podium cu un sutien valoros, iata ca pentru prima data in istoria prezentarilor de moda VS, doi ingeri vor purta sutiene Fantasy Bra. Norocoasele sunt Adriana Lima si Alessandra Ambrosio, unele dintre cele mai vechi modele ale casei de lenjerie intima.

Show-ul va avea loc in decembrie, iar frumoasele brazilience deja au inceput sa promoveze "bijuteriile" pe care le vor purta pe scena.

Seturile de lenjerie au fost realizate de bijutierii Mouawad si contin cate 16.000 de rubine, diamante si safire, toate legate cu lanturi din aur galben de 18 karate.

sursa imagini: Instagram

Anul trecut, Candice Swanepoel a purtat un sutien in valoare de 10 milioane de dolari. Sutienul Fantasy Bra din 2013 este decorat cu peste 4.200 de pietre pretioase din intreaga lume, inclusiv rubine, diamante si safire galbene. Realizat din aur de 18 carate, Fantasy Royal are si un rubin urias, in valaoare de 52 de carate.

Citește și:

foto: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.