Setari Cookie-uri

Iulia Albu vorbeste despre cel mai JENANT secret al ei. Iata ce declaratii a facut vedeta

Anuntul facut de Iulia Albu te va uimi. Vedeta a ajuns subiect de barfa pentru vecini.

Iulia Albu este in plin scandal cu Libertatea. Recent, jurnalistii au publicat un material in care vorbesc despre "Cel mai jenant secret al Iuliei Albu" - se pare ca fosta sotie a designerului Mihai Albu a ajuns la sapa de lemn, iar acum cumpara pe datorie.

Potrivit Libertatea, vedeta locuieste in acelasi apartament in care locuia si cu sotul sau, in timp ce Mihai Albu s-a mutat cu cateva etaje mai jos, in acelasi bloc, unde sta alaturi de mama sa. De asemenea, Iulia nu isi mai permite nici macar alimente sa mai cumpere, asa ca ea merge la magazin, alege ce vrea si se trece pe caiet, in speranta ca fostul sot ii va plati datoriile.

sursa imagine interior si prima pagina: Facebook

Iulia Albu a citit si ea materialul aparut in ziarul mai sus mentionat si a vrut sa lamureasca lucrurile:

In loc de buna dimineata...
Unii spun ca in viata asta cel mai rau este sa fii bolnav. Altii ca sa nu ai copii. Altii ca sa nu ai bani.
Eu cred totusi ca cel mai rau e sa fii PROST.
Libertatea.ro recicleaza un articol publicat in Cancan.ro acum 2 ani cu titlu de exclusivitate absoluta. Mindblowing!
Va dati voi seama ce rusine pe mine!:)))
Dar sa o luam pe bucatele, shall we?

Citește și:


1."Iulia Albu locuieste inca de cand era maritata cu Mihai intr-un bloc vechi, din cartierul bucurestean Vatra Luminoasa, pe aceeasi scara cu mama designerului." - corectie: pe aceeasi scara cu designerul "Cei doi, pe vremea aceea soti, si-au achizitionat un apartament la un etaj inferior. Dupa divort, Iulia a ramas in apartamentul soacrei, iar Mihai a luat-o pe mama sa la el." - corectie: Iulia Albu A CUMPARAT, nu primit.


2. "Iulia isi face cumparaturile uzuale la un magazin din apropierea blocului unde locuieste si, potrivit vecinilor ei, de cele mai multe ori uita sa platesca. Aceasta se scuza spunand ca nu are bani la ea si il asigura pe vanzator ca fostul sot ii va stinge datoriile cat de curand."

GRESIT... corect: Iulia Albu cumpara mai mereu pe datorie, situatie agreata cu proprietarul magazinului, domnul Mina, pentru ca Iulia Albu nu MAI umbla cu bani cash la ea pentru ca atunci cand Iulia Albu are cash, Iulia Albu goes Philip Treacy crazy si adio cash... Asadar, Iulia Albu plateste integral pe loc, la sfarsitul zilei sau saptamanii. Nu am ajuns niciodata in situatia in care sa imi "stinga" Albu datoriile.

Citește și:

3.“O am trecuta pe un caiet. Vine, ia ce-i trebuie si pleaca fara sa achite”, ne-a dezvaluit un angajat al magazinului." - doar de dragul discutiei si pentru ca este dimineata, NU EXISTA NICIUN BARBAT ANGAJAT la magazinul respectiv. Astept cu interes inregistrarea acestei declaratii.yeah, right! :)))

4.La randul sau, contactat de Libertatea, Mihai confirma spusele acestora: “Da, este devarat ca Iulia merge la magazin si uneori i se intampla sa cumpere mai mult de cati bani are la ea. Magazinul este langa bloc si vanzatorii o cunosc asa ca ii dau. Dar intotdeauna am achitat datoriile ei”.- replica lui Mihai Albu va fi share-uita mai tarziu. Evident ca declaratia nu ii apartine. - este mesajul vedetei.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.