Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu arata TOT! Rochia transparenta cu care a socat internetul

Bianca Dragusanu devine din ce in ce mai indrazneata cand vine vorba despre propriile creatii vestimentare.

Bianca Dragusanu continua teasing-ul; vedeta se pregateste sa lanseze o noua colectie de rochii de seara, insa pana atunci ea prezinta treptat cate o tinuta.

Recent, iubita lui Victor Slav a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie in care poarta o rochie creatie proprie. Tinuta este realizata dintr-un material negru, imprimat cu paiete si usor transparent, lasand la vedere lenjeria intima.

Rochia purtata de Bianca are un model sirena, fiind lunga, pana in pamant si cu spatele gol.

Poza este insotita de titlul The best is yet to come, ceea ce inseamna ca Bianca se pregateste intens pentru revenirea ca designer.

Asa cum era de asteptat, fanii s-au indragostit pe loc de aceasta rochita, imaginea strangand peste 5.000 de like-uri si sute de comentarii cu feedback pozitiv.

Se pare ca fosta doamna Slav si-a schimbat complet gusturile vestimentare. Daca inainte adopta un look mai sexy, usor spre vulgar, iata ca acum Bianca stie cum sa isi puna in evidenta formele si prin tinute elegante si sofisticate.

Citește și:

O alta rochie care a facut ravagii pe Facebook-ul vedetei este una neagra, cu decupaje in zona bustului. Tinuta este mulata pe corp si evidentiaza talia de viespe a blondei.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.